Vandmelon shake

Posted on sep 10, 2014 | 5 comments

IMG_07452
IMG_0751
Noget som er blevet en særlig klassiker i mit hjem, er denne vandmelonshake som både er utrolig nem og utrolig lækker. Derudover, indeholder den næsten ingen kalorier, da vandmelon består af næsten 88% vand, så der er virkelig ingen undskyldninger for ikke at lave denne shake. Opskriften er utrolig simpel, der er faktisk næsten ingen, men jeg ville alligevel dele den med jer, da jeg selv er blevet glad for den, særligt når jeg er på farten. Dog er jeg personligt mere til vandmelonjuice, så derfor bruger jeg en si efterfølgende, så den er helt flydende. Dette er dog smag og behag. Til sidst vil jeg bare gerne sige tak for jeres søde kommentarer og velkommen til de nye følgere – Det betyder meget for Ida og jeg. Opskriften indebærer, som set på billedet, cirka 1L vandmelonshake.

Ingredienser 
1/2 Vandmelon
10 isterninger

Fremgangsmåde 
1. Vandmelon skæres ud og de værste kerner pilles fra.
2. Vandmelonen blendes (Jeg brugte en stavblender) og isterningerne kommes også i. Disse blendes også.
3. Server shaken til en lækkert morgenbord, en varm eftermiddag eller hvad end man nu lyster for.

– Amalie 

5 Comments

 1. Ej hvor ser det bare lækkert ud!! :) Og rigtig fin blog du har! :)
  mvh
  Chalotte
  http://www.littlemsladybug.com

  • Hej Charlotte,
   Mange tak, det er vi glade for at høre at du syntes!
   Knus Amalie og Ida :)

 2. Rigtig fin blog og gode opskrifter. Er ret sikker på at min datter ville elske en vandmelon shake! Det må vi prøve en dag.

  • Hej Louise! Mange tak skal du have, det er vi super glade for! Vi har begge erfaring med at den falder i god jord hos børn, så det skal i helt sikkert prøve!
   Knus Amalie og Ida :-)

   • Bom dia Pedro! Estive pesquisando a respeito do Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule e vi que comparam ele ao Estee Lauder Advanced Night Repair. Será mesmo? Você já leu algo a respeito ou tem alguma opinião? Ou sabe de algum sérum asiático que segue essa linha (Estee Lauder Advanced Night Repair, Lancome Genifique)?? Obrigada!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *