Squashspaghetti med kødsovs

Posted on sep 11, 2014 | 2 comments

3kødsovs

2kødsovs

1kødsovsJeg har anskaffet mig en spiralizer, som kan lave spaghetti ud af grønsager som squash, gulerødder, rødbeder og andre “hårde” grønsager, og jeg er helt vild med den. Jeg prøver i min hverdag at undgå for mange kulhydrater, især i form af ris, pasta, kartofler og lyst brød, så derfor synes jeg det er super smart at lave grønsagsspaghetti, som erstatning for kulhydrater. Jeg lavede denne kødsovs fyldt med dejlige gulerødder og serverede den på disse squashspaghettier, og det faldt i god smag hos hele familien. Spiralizer kan købes på nettet, jeg købte min her: http://www.spiralizer.dk/shop/ hvor der også er mange gode opskrifter på retter med grønsagsspaghetti. Jeg kan varmt anbefale jer at anskaffe jer en spiralizer, da det er en supper kreativ måde at få flere grønsager på. Det er selvfølgelig også muligt at lave denne opskrift uden en spiralizer, enten ved at skære fx squashen ud i tynde skiver eller rive den på et groft rivejern. Denne opskrift er til 4 personer.

Ingredienser 
2 mellemstore squash
Olie til stegning
500 g oksekød
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 lille dåse tomatpure
3 store gulerødder
Salt og pepper

Fremgangsmåde 
1. Olien puttes i gryden og varmes op, kom både hvidløg og løg i gryden og lad det stege indtil løget er gennemsigtigt
2. Tilsæt kødet
3. Når kødet ikke er rødt længere tilsættes flåede tomater og tomatpure, og lad det simre i ca 20 minutter
4. Lav squashspaghettien enten på spiralizeren eller på anden vis imens
5. Smag kødsovsen til med salt og pepper, tilsæt gulerødderne og tag kødsovsen af varmen.
6. Server kødsovsen med squashspaghettien.

– Ida

2 Comments

  1. Ser lækkert ud – Modtager gerne smagsprøver på dette!

    • « le ba a ba du droit : erreur (monstruosité plutôt) de procédure ne veut pas dire innocence ». Ah bon!Avec tout le respect dû, le ba a ba du droit c’est plutôt le droit à un procès équitable et la présomption d’innocence qui implique notamment que l’on n’est coupable que si l’on a été jugé comme tel (au terme d’un procès équitable bien sûr) et innocent sinon!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *