Blomkåls tzatziki med pære

Posted on okt 11, 2014 | 3 comments

TZATZIKIJeg er vild med den græske salat tzatziki, med agurk, hvidløg og græsk yoghurt, men jeg har leget lidt og byttet de klassiske ingredienser ud med blomkål, pære, skyr og selvfølgelig stadig hvidløg. Blomkålens nøddeagtige smag går super godt sammen med pærens sødme, og hvidløget giver massere af smag. Jeg synes selv denne opskrift er et hit, og jeg vil helt sikkert fremover lave denne en gang i mellem istedet for den klassiske opskrift. Blomkålstzatzikien passer perfekt som tilbehør til middagsmaden, men kan også spises som en lille frokostsalat. Den indeholder kun sunde madvarer; du får protein gennem skyren og vitaminer gennem blomkål, pære og hvidløg. Denne opskrift er til ca 4 personer.

Ingredienser ★
400 g blomkål
150 g pære
1 fed hvidløg
salt og peber
1,5 dl skyr

Fremgangsmåde ★
1. Blomkål og pære rives på den grove side af rivejernet
2. Hvidløg rives på den fine side af rivejernet
3. Blomkål, pære og hvidløg blandes sammen i en skål sammen med skyren
4. Smag til med salt og peber

-Ida 

3 Comments

 1. Yummm!
  Xo, Wendy Watson from College Cheese

  • Hi Wendy.
   Thank you, it sure was!
   Hugs Amalie & Ida

   • I have been so belrwdeied in the past but now it all makes sense!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *