Grove sandwich med spinatpesto og tun

Posted on okt 14, 2014 | 2 comments

IMG_1202Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø. De smagte super lækkert og mættede utrolig meget, så de kan klart anbefales i stedet for noget tørt og kedeligt købebrød. Jeg lavede, udover brødene, også en spinatpesto og lidt andet fyld. Dette er en super sund og lækker opskrift og kan variere til alt slags fyld. Hvis man ikke orker at lave en pesto, kan man bare købe en færdig lavet. Jeg er i hvert fald glad for resultatet, og det samme var min kæreste, så denne falder altså kun i god jord hos kvinderne, men også mændene. Opskriften er til cirka 6 sandwich.

Ingredienser ★
Sandwichbrød:
5 dl Kerner og frø
5 æg
3 dl Rugmel
4 spsk Skyr
1 tsk Salt
1 tsk Bagepulver
1/2 tsk Honning
1 Håndfuld græskarkerner + lidt flagesalt (Topping)

Spinatpesto:
50-70 g Spinatblade
1/2 citron (Saften)
25 g Parmasanost
50 g Græskarkerner
Salt og peber

Fyld:
1 Squash
1 Gulerod
1 Rødløg
2 Dåser tun i vand

Fremgangsmåde ★
1. Sandwichbrødene laves; Alle ingredienser blandes.
2. En brødform smøres med 1 spsk olive. Drysses med topping. Kommes derefter i ovnen og bages i 35 min ved 175°.
3. Pestoen laves; Alle ingredienserne blendes sammen.
4. Fyldet gøres klart; Squash skæres ud og steges let på en pande. Gulerod og løg skæres. Tun gøres klar.
5. Brødet skæres i seks stykker. Fyldet og pestoen kommes i. Server med det samme eller tag med i madpakken.

– Amalie 

2 Comments

  1. Hvor ser det bare lækkert ud! Den vil jeg helt klart overveje at lave til min madpakke (:

    -Mathilde

    • Hej Mathilde
      Tusind tak, de kan varmt anbefales!
      Knus Amalie og Ida

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *