Appelsinsorbet med mango

Posted on okt 30, 2014 | 0 comments

IMG_12182Jeg har, som tidligere sagt, en sød tand – Derfor tænkte jeg, at denne gang ville jeg eksperimentere med noget lækker sorbet is. Selvom det ikke er sommer mere, fik jeg alligevel lyst til at smage sommeren igennem frisk appelsin og sød mango. I kan nok huske at jeg tidligere også har lavet en skyr is med appelsin, så JA, jeg ér bare vild med appelsin! Jeg serverede denne is som en dessert, hvilket man sagtens kunne gøre med god samvittighed, da der ikke er andet end frugt og æg i – Alt i alt, en lækker, sund og simpel dessert. Opskriften er til 1 stor isbakke.

Ingredienser ★
6 Appelsiner
2 Mangoer
2 Æggehvider

Fremgangsmåde ★
1. Appelsiner og mango presses (helst i juicepresser eller lignende).
2. Saften sættes på køl i cirka 3 timer. Husk at røre i det et par gange.
3. Æggehvider piskes og tilsættes i isen. Sættes på kæl igen.
4. Efter den er blevet fast, serveres den med det samme.

– Amalie 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *