Pære-, banan- og æblechips

Posted on nov 4, 2014 | 2 comments

IMG_1300Jeg er i øjeblikket i gang med at studere kemi og derfor har jeg ekstra meget brug for noget til at slappe af med om eftermiddagen. Derfor fandt jeg på at lave mine egne chips, af lidt forskelligt frugt vi havde i køkkenet. Jeg synes selv at resultatet blev ganske udemærket og trangen jeg havde til sukker, blev væsentligt reduceret. Man kan lave den alle af muligt forskellige frugter, men jeg vil dog anbefale dem der er faste i kødet. Opskriften er til det som ses på billedet.

Ingredienser ★
1 Banan
1 Pære
2 Æbler

Fremgangsmåde ★
1. Frugterne skylles og rives/skæres meget fint. De lægges på en bageplade.
2. Ovnen tændes på 150° og frugterne bages i cirka 45-50 min. til de er dejligt sprøde.
3. Lad dem køle helt af før de serveres.

– Amalie 

2 Comments

  1. Det må jeg se at prøve -det ser fantastisk lækkert ud!

    • Tak Sofie, de var super lækre og nemme at lave.
      Knus Amalie og Ida

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *