Squashspaghetti med pesto og parmaskinke

Posted on nov 11, 2014 | 3 comments

spiralizer 1I dag havde jeg lyst til noget nemt og lækkert til frokost og valgte at lave “spaghetti” med min spiralizer ud af en lille squash. Det er super smart med grønsagsspaghetti, da du snyder hjernen til at tro du får spaghetti, men egentlig får du intet kulhydrat, kun sunde grønsager. Selvfølgelig er pestoen fed, men i denne portion benyttede jeg kun to spsk olie, for at mindske det lidt. Parmaskinken giver god smag og struktur til retten, men kan selvfølgelig undlades hvis man ønsker en vegetarisk udgave. Denne portion er til en person.

Ingredienser ★
1 lille squash
2 skiver parmaskinke
Pestoen:
En dusk basilikum
1 pose pinjekerner
3 cm parmesanost skåret fra den tynde enden
2 spsk olie
1 fed hvidløg

Fremgangsmåde ★
1. Blend alle ingredienserne til pestoen sammen
2. Lav squashen til spaghetti med spiralizeren
3. Rist parmaskinken på en pande kort
4. Bland pestoen med “spaghettien”
5. Skær parmaskinken i mindre stykker og drys dem hend over retten

-Ida 

 

3 Comments

  1. Uhm hvor ser det bare lækkert ud! Og det lyder nemt at lave :D

    Knus Line
    guldstjernen.blogspot.com

    • Hej Line,
      Den her ret var også lige noget for os – Bestemt værd at prøve, da den både er lækker og nem – Så bliver det ikke bedre!
      Knus Amalie og Ida

  2. Det ser virkelig godt ud ;)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *