Dadler fyldt med mandelpuré

Posted on nov 26, 2014 | 1 comment

jhuJeg havde en masse dadler liggende efter en familiefødselsdag og der er vist ingen tvivl om at jeg elsker at lave snacks med dadler, så jeg eksperimenterede lidt og resultatet blev dadler fyldt med en mandelpuré lavet af mandler, skyr og lidt salt. De er perfekte her i julen som et sundere alternativ til marcipan og nougat. De var desuden rigtig nemme at lave, og helt okay at guffe i sig, da de både indeholder protein og monoumættet fedt. Jeg lavede 20 dadler, men havde mandelpuré i overskud, som sagtens kan spises som tilbehør til fx aftensmaden.

Ingredienser ★
2o dadler
1 dl mandler
2 spsk skyr
Knivspids salt
50 g mørk chokolade (jeg brugte 86% fra Marabou Premium)

Fremgangmåde ★
1. Fjern stenene fra dadlerne
2. Smelt chokolade over vandbad
3. Blend mandlerne til mel og tilsæt skyren og salten
4. Fyld dadlerne med puréen og vend dem i chokoladen
5. Drys med hakkede mandler

-Ida 

1 Comment

  1. Dejligt med alternativer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *