Grape- og rødbedejuice

Posted on jan 11, 2015 | 0 comments

juice1Så er januar igang, og januar er ligmed nytårsforsæt. Nytårsforsæt der for det meste omhandler vægttab, sunder livsstil osv. Det er fantastisk med den enorme motivation mange får, jeg håber den vare ved året ud. Jeg lavede denne juice i morges, da grønssagsjuice om noget er sundt og spræng fyldt med vitaminer. Grape er med til bla. at sænke dit kolesteroltal og er desuden også godt for fordøjelsen. Rødbeder er kalorielette og derved godt for dig der gerne vil tabe julefedtet, og har desuden også et højt kalium indhold, der er godt for musklerne. Juicen er meget bitter grundet grapen, det halve æble giver lidt sødme kontrast, men hvis man ikke er til bitre sager, skal man hellere prøve en af vores andre juicer: Rødbedejuice med ingefær og citron eller God basic juice. Denne opskrift er til en person.

Ingredienser ★
1 grape
2 mellemstore rødbeder
1/2 citron
1/2 æble
3 cm ingefær

Fremgangsmåde ★
1. Skral grape, rødbeder, citron og ingefær
2. Juice alle ingredienserne i en juicemaskine
3. Drik den med det samme, eller stil den i køleskabet i højst 24 timer

-Ida

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *