Tunsalat med rødbede

Posted on jan 21, 2015 | 0 comments

tunI dag skulle jeg have noget nemt og sundt til frokost og her faldt valget på en lækker tunsalat. Den er rig på omega-3 fedsyrer fra fisken og vitaminer fra grønsagerne. Grundet de dejlige grønsager er den fuld af smag. Den er super nem at bikse sammen og derfor ideel til travle dage. Den kan dog sagtens laves aften inden og så tages med på madpakke dagen efter. Jeg tilføjede både gulerøde, rødbede og tomat til min tunsalat, og det fungerede rigtig godt. Du kan selvfølgelig vælge anderledes, alt afhængig af hvad du har af grønsager. Jeg benyttede en spsk mayonnaise, den kan dog sagtens erstattes med en spsk skyr mere. Denne portion er til 2, eller 1 meget sulten ;-)

Ingredienser ★
1 dåse tun
1 lille gulerod
1 tomat
1/2 rødbede
1 spsk mayonnaise
2 spsk skyr

Fremgangsmåde ★
1. Skær grønsagerne i tern
2. Hæld vandet fra tunen og put den i en skål
3. TIlsæt grønsagerne samt mayonnaise og skyr
4. Smag til med salt og peber
5. Server med ristet rugbrød og en skive citron

-Ida 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *