Vietnamesisk madlavningskursus

Posted on apr 5, 2015 | 3 comments

22

Markedet
11

Markedet33

Dagens hold 99

Mig i koekkenet44

Vietnamesisk salatrulle med peanut- og Hoisin sauce – Goi Cuon Nuoc Leo
55

Vietnamesisk pandekage – Banh Xeo med Nuoc Cham sovs til dypning66

Sydvietnamesisk nuddelsalat – Bun Bo Nam Bo77

Risnuddelsuppe med oksekoed – Pho Bo Ha Noi88Frisk frugt til dessert

Kamilla og jeg er i oejeblikket i Hoi An, hvor vi idag deltog i et madlavningskursus i Vietnamesisk mad. Vi startede med en tur paa det lokale markedet, hvor der blev koebt baade groentsager og koed til dagens madlavning. Efter en sejltur paa ca 45 min. ankom vi til stedet hvor vi skulle lave maden. Det foregik saadan at vores guide foerst lavede maden, og saa lavede vi det selv bagefter. Jeg er simpelthen blevet saa inspireret! Vietnamesisk mad er bare super laekkert, simpelt og fyldt med smag. I foerste omgang faar I bare lidt billeder derfra, men naar jeg kommer hjem vil jeg ogsaa laegge opskrifterne op.

-Ida

3 Comments

 1. Hvor ser det bare lækkert ud. Det er flotte billeder !

 2. Hej – fine billeder. Har du mulighed for at smide et link til madskolen? Jeg leder efter steder i Vietnam hvor man kan tage et godt autentisk kursus :-) Mh Amalie

  • Hej Amalie :-)
   Tusind tak.
   Det kan du tro, jeg kan varmt anbefale det kursus jeg tog: http://www.cooking-adventure.com, rigtig lækker mad og en super sød guide.
   Rigtig god tur til Vietnam!

   -Amalie og Ida

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *