Tykke bananpandekager

Posted on jun 7, 2015 | 1 comment

pandekageSå er jeg (Ida) kommet hjem efter 2.5 måneder i Vietnam og Thailand. Jeg landede fredag eftermiddag og hyggede med min famile resten af dagen. Jeg vågnede tidligt lørdag, og besluttede mig for at lave disse skønne bananpandekager som overraskelse til min familie. De er ikke helt uskyldige, men okay at spise en gang i mellem istedet for alm. pandekager. Jeg fik ideen og lysten til at lave banapandekager i Thailand, hvor der er små boder overalt med dem. De smager skønt og kan pifte en hver weekend morgenmad op. Opskriften giver 5 tykke pandekager.

Ingredienser ★
2 æg
1/2 l. mager mælk
5 spsk rapsolie
100 g. grahamsmel
100 g. hvedemel
50 g. havregryn
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
2 spsk. sukrin melis

Fremgangsmåde ★
1. Æg, mælk og rapsolie piske sammen.
2. Mel, gryn, vaniljesukker, bagepulver og sukrin melis(www.helseriet.dk) blandes og piskes i mælkeblandingen.
3. Dejen hviler lidt, imen skæres bananerne i lange skiver
4. Steg dem i lidt rapsolie, ved at hælde et godt lag dej på panden og placer hurtigt 4-5 skiver banan i dejen.
5. Server med fx. havtorn stykker fra www.helseriet.dk

1 Comment

  1. Lækkert , hvor manger banan bruges?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *