Boller uden mel

Posted on jul 10, 2015 | 1 comment

BollerJeg har eksperimenteret med at lave boller uden mel, men som samtidig minder om en bolle og hænger ordentlig sammen, og det er lykkedes for mig nu. De smager simpelthen så godt, og er rigtig simple at lave. De er perfekte til madpakken, og en bolle en nok, da de mætter rigtig meget. Jeg er så lykkelig for at jeg er kommet frem til dette resultat, de her boller er mine nye ynglings. Jeg håber også de vil falde i jeres smag. Kokosfibermel, afskallede hampefrø og loppefrøskaller kan købes på helseriet.dk Opskriften er til 4 store boller eller 8 små.

Ingredienser ★
1 squash
2 dl. blandede nødder (jeg brugte mandler, valnødder og solsikkekerner)
1 dl. kokosfibermel
1 dl. afskallede hampefrø
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl olie
1 æg
1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde ★
1. Squash og nødder blendes i fx en stavblænder og hældes i en skål
2. Bland det sammen med resten af ingredienserne
3. Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir
4. Bages i 20 minutter ved 200 grader

-Ida 

1 Comment

  1. Ser skønne ud , mums

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *