Grønkålschips

Posted on aug 19, 2015 | 1 comment

chipsNogle gange kan jeg personligt få lyst til at snacke noget salt. Istedet for at vælge kartoffelchips eller saltede nødder, er grønkålschips et rigtig godt alternativ. Min have bugner i øjeblikket med den skønne kål der indeholder en del fibre, som er rigtig godt for bl.a. maven. Chipsene smager super dejligt og bliver rigtig sprøde og lækre når de bages, og kan serveres for både venner og familie. Prøv dem.

Ingredienser ★
Grønkål
Olie
Salt

Fremgangsmåde ★
1. Riv bladene fra stilken på grønkålen og skyl den
2. Skil bladene i mindre stykker og put dem på en bradepande med bagepapir
3. Pensel bladene med olie og drys med lidt salt, de bliver hurtigt for salte
4. Bag dem i ca. 5 minutter ved 200 grader, indtil de er sprøde
5. Læg dem på nogle stykker køkkenrulle og lad dem suge olien

-Ida 

1 Comment

  1. De ser så lækre ud

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *