Små sunde Pizzaer

Posted on sep 12, 2015 | 1 comment

pizzaSå er jeg Ida startet på Ernæring og Sundheds uddannelsen og de to første uger er gået så godt. Det blev fejret med disse skønne sunde pizzaer. Mums de smagte bare godt. Blomkål er fyldt med kostfibre og giver derfor en rigtig god mæthedsfornemmelse, hvilket gør det nemmere at spise mindre. Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser★
Bund:
1 blomkålshoved
3 æg
1 spsk. loppefrøskaller
Salt og peber
Tomatsauce:
1 bøftomat
Basilikum
1-2 fed hvidløg
Salt
Peber
Fyld:
Frisk spinat
2 friske mozzarella
1 pakke parmaskinke
1 gedeoste rulle
Rucola

Fremgangsmåde★
1. Blend blomkålshovedet og tilsæt de øvrige ingredienser til bundene
2. Form 8 små pizza’er og bag dem i ovnen i 25 min ved 175 grader.
3. Lav tomatsause ved at skære tomaten ud i små tern og kom den på en pande med noget olie. Steg sammen med basilikum, hvidløg, salt og peber, indtil det har konsistens som tomatsauce.
4. Fyld tomatsaucen på alle 8 pizzabunde
5. Lav 4 pizzaer med spinat og 2 skiver mozzarella
6. Lav 4 pizzaer med parmaskinke og tre skiver gedeost
7. Bages i ovnen i yderligere 10-15 min.
9. Fyld rucola på de 4 pizzaer med gedeost og parmaskinke og evt lidt basilikum på de 4 andre
-Ida

1 Comment

  1. Som altid lækkert hos jer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *