Sesammarineret kylling

Posted on apr 28, 2016 | 2 comments

IMG_2760En af vores store guilty pleasures er de gode gamle nuggets. Men nuggets er hverken sunde eller selv smagsrige. Nuggets laves på de dårligste rester af en kylling og blendes med overskudsrester som skind, knoglemarv osv. De er derfor på ingen måde særlig lækre, hvis man ser nærmere på indeholdet, men det er vores version nemlig. Vores version er både sundere og smager af langt mere. Server gerne med sundere alternativer til f. eks sundere pomfritter eller som vi har gjort, med lidt lækker salat, avokado og spicy sauce. Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser ★
500 g Kyllingefileter
3 Æg
2 dl Sesamfrø
1 dl Gramhamsmel
4 spsk Olivenolie
Salt, peber og oregano

Fremgangsmåde ★
1. Skær sener og andet væk fra kyllingefileterne
2. Bland sesamfrø, grahamsmel og krydderier
3. Pisk æggene let.
4. Vend kyllingerne i æg og derefter i sesamblandningen.
5. Gentag en gang til med de samme fileter, så de får to omgange i alt.
6. Opvarm olien på en pande og steg fileterne lidt på hver side.
7. Vent til de er afkølende og server.

Amalie

2 Comments

  1. Mums, det ser super godt ud!

    • Det kan også klart anbefales!
      Amalie & Ida

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *