Kødfri kødsovs

Posted on sep 12, 2016 | 1 comment

kødfri kødsovsJeg spiser ikke særlig meget kød for tiden, og så er det altså godt med nogle nemme og mættende retter, hvor man ikke føler kødet mangler. Jeg byttede egentlig bare kødet ud med røde linser, som suger væske til sig og får konsistens ala hakket kød i en kødsovs. Det smagte så lækkert og er også billigere end alm. kødsovs. Så denne opskrift kan varmt anbefales til alle, både kødspisere og vegetarer. Denne portion er til ca. 4 personer.
Ingredienser ★
2 løg
1 dåse hakkede tomater
Vand svarende til hvad der kan være i en dåse
1 sqaush
3 dl. røde linser
salt og peber

Tilbehør:
Pastella frisk grøntsagspasta med blomkål

Fremgangsmåde ★
1) Hak og svits løgene i en gryde
2) Tilsæt de hakkede tomater samt vandet
3) Når det koger tilsættes linserne og det koges ved lavt blus i 20 min.
4) Efter ca. et kvarter tilsættes squash skåret ud i tern
5) Kog vand til pastaen.Tilsæt pastaen og lad det koge i 3-4 min.
6) Smag “kød”sovsen til med salt og peber.
7) Server

-Ida 

1 Comment

  1. Hvor lækkert – det skal helt sikkert prøves :)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *