Om os ☏

sundesagerdkbillede

Dette er en blog lavet af os to sundhedsrealistiske 21-årige piger, der begge har en passion for sund livsstil. På denne blog vil der blive sat særligt fokus på det lette hverdagsliv, sund mad, motion, gode råd, men selvfølgelig også det gode liv, hvori det er tilladt at synde lidt – Hertil vil vores bud komme på sunde snacks.

Vi har kendt hinanden siden vores efterskoleophold, på Flakkebjerg Efterskole, i 2010/2011. Vi har siden da været bedste veninder og har længe snakket om at lave en blog, hvori vi kunne dele vores yndlingsopskrifter – Både til jer læsere, men også til os selv, da vi ønsker at bevare og værdsætte alle disse dejlige opskrifter.
Ida studerer til dagligt professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Sundhed har altid fyldt en stor del for Ida, så derfor var det oplagt for hende at vælge en uddannelse inden for det. Ida dyrker reglmæssigt motion i form af spinning, løb og yoga, for at skabe balance og aktivitet i hverdagen.
Amalie studerer også professionsbachelor i Ernæring og sundhed, samt arbejder som fitness instruktør. Hun bruger derudover meget tid på træning. Amalie dyrker meget motion i form af fitness, yoga og løb – Særligt sidstnævnte, da hun træner op til halvmaraton.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for at kontakte os, kan dette gøres på vores email på sundesagerdk@hotmail.com.
Alle billeder tilhører os og hvis disse lånes, skal én af os kontaktes før brug.

Vi håber i vil finde vores sundhedsblog inspirerende og nyttig til hvad end i søger.
– Amalie og Ida